Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely több dologban is tehetséges

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.16. 18:00

Skorpió

A Skorpió nagy történetmesélő, de gyakran remekül énekel és kiválóan bújik valaki más bőrébe is. Magabiztos fellépő, aki mindig képes fenntartani a figyelmet maga iránt. Ő az, aki, ha belép egy szobába, hamar gondoskodik róla, hogy valamivel magára, vagy a produkciójára terelődjön a figyelem. Ha egy kis vidámságra vágyunk, gondoskodjuk arról, hogy egy Skorpió is legyen a társaságunkban.

Vízöntő

Ha eredeti megoldásokra van szükség, akkor egy Vízöntőnél jobb választás aligha akad. Ő az, aki mindent megold, de mindent egészen más megközelítéssel, mint ahogyan az megszokott. Nagy újító, tele kreatív, forradalmi ötletekkel, melyeket gyakran az élet egészen eltérő területein is kamatoztathat. Ha mindenhez értő szakemberre van szükséged, nem tévedhetsz nagyot, ha egy Vízöntőt választasz!

Halak

Ha kreativitás kell, vagy ötlethiányban szenvedünk, hívjuk segítségül a Halat! Ő az, akinek mindenről eszébe jut valami, hiszen olyan fejlett asszociációs képességekkel rendelkezik, mint talán rajta kívül senki más. Ha egy ötletre, vagy kreatív hibajavításra van szükségünk, ő szállítja a megoldásokat, csak győzzük kiválogatni közülük a nekünk megfelelőt!

.