Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, mely megtartja az ígéretét

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.26. 18:00

Amikor megígérünk valamit, általában valóban úgy gondoljuk, hogy teljesíteni is fogjuk mindazt, amit elhatározunk. Azután persze sokunknál másképpen alakulhatnak a dolgok és a körülmények és persze a jellemünk alapján így, vagy úgy teljesítünk egy-egy ígéretet.

Természetesen vannak, akik úgy gondolják, hogy amit megígértek valahol, azt tűzön és vízen át teljesíteni fogják. Nem okozhat számotokra meglepetést, ha azt írjuk, hogy ebben is jócskán benne van az Univerzum keze is a csillagjegyeink alapján.

Nézzük most meg azt az 5 csillagjegyet, melynek szülöttei minden körülmények között ragaszkodnak ígéreteik megtartásához.

Rák

Egy Rák számára nagyon fontos a környezete bizalma, így szinte soha nem tesz olyan ígéretet, melyről azt gondolja, hogy később esetleg nem fogja tudni betartani. Így gondolkodik, különösen a határidőkről, vagy egy találkozó időpontjáról. Nincs olyan például, hogy egy Rák ne jelenjen meg időben egy megbeszélt időpontban. Ha mégis így történik, annak valamilyen igen nyomós okának kell lennie. >>> Van még horoszkóp, jó sok itt

Szűz

A Szűz professzionálisan szervezi meg az életét, annak minden apró részletével együtt, így nála szinte elképzelhetetlen, hogy ne tartsa be az adott szavát egy ügyben. Ennek érdekében képes megmozgatni minden követ, ha kell, de ha pedig mégis elbukik, úgy érzi, hogy cserbenhagyta a másikat, amit igen nehezen visel. Ebben a helyzetben a szégyen, amit érez, arra sarkallja, hogy valamivel kiengesztelje a másik felet. >>> Van még horoszkóp, jó sok itt

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.