Horoszkóp percek - A négy legbarátságosabb csillagjegy

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.08. 18:00

Ikrek

Az Ikrek igazi társaságfüggő. Könnyen és szívesen barátkozik, néha egészen szélsőséges helyzetekben is képes barátokat szerezni. Élénk és energikus lény, akiből mindig sugárzik egyfajta frissesség, ami szabályosan vonzza a körülötte lévő embereket. Ha ő ott van egy társaságban, mindenki jól érzi magát éppen ezért gyakori, hogy ő a legnépszerűbb személyiség egy adott közösségben.

Mérleg

A Mérleg jelenléte gyakran kellemes és barátságos légkört biztosít, ami nem véletlen. Ő, ha csak teheti, tudatosan gondoskodik arról, hogy körülötte mindenki a lehető legjobban érezze magát. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy a szerettei kedvében járjon, remek vendéglátó és önzetlen barát. Igazán nem csoda, ha mindenki vonzó jelenségként gondol rá.

Nyilas

A Nyilas őszintesége, optimizmusa és nagy energiája azonnal feldobja a hangulatot, ha bárhol megjelenik. Stílusa, szellemessége és remek humorérzéke szinte odavonz mindenkit köré, hiszen ahol egy Nyilas jelen van, ott szem nem marad szárazon. Kreatív programszervező, aki szinte garancia arra, hogy egy közös program nem fullad unalomba.

.