Napi horoszkóp 2021. július 16. – Uralkodj magadon

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.07.16. 03:20

Mérleg – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma valaki a közeledben a megszokottnál is feszültebben viselkedik és neked jó sok türelemre van szükséged ahhoz, hogy mindez ne ragadjon rád is át. Ha lehet, próbáld magadat függetleníteni az illetőtől, amíg nála is helyreállnak a dolgok, így talán nem terhelődik meg ezzel a kettőtök kapcsolata.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma szinte minden idegesít majd, a zajok, a környezetedben lévő emberek és még talán saját magad hibái is. A feszültséget, amely most egyre csak halmozódik benned érdemes valahogyan levezetned és ennek ne az legyen a módja, hogy beleállsz egy esetleges vitába valakivel. Mi lenne, ha például elmennél egyet mozogni? Mire visszatérsz egy kiadós edzés után, már rendben is leszel.

Nyilas – napi horoszkóp

Ha ma valamilyen közösségi eseményre vagy hivatalos, vagy társaságban töltöd a napot, akkor jól készülj fel, a mai nap ugyanis a szokásosnál feszültebbnek ígérkezik számodra. Az ingerküszöböd a szokásos töredékére eshet vissza, amitől még egy ártatlanabb megjegyzéstől is felmehet benned a pumpa. A mai nap kulcsszava számodra az önuralom lehet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.