Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely elkötelezett szerető

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.08.16. 16:02

Szűz

Egy külső szemlélő számára egy Szűz időnként tűnhet úgy, mintha nem is lennének igazi, mély érzései, de ez természetesen köszönőviszonyban sincs a valósággal. Az igaz, hogy gyakran a munkájának él, néha szinte már munkamániásként, de nála sebezhetőbb, igaz szerelemre vágyóbb embert keresve sem lehetne találni. Amikor pedig megtalálja a megfelelő partnert, gondoskodni fog róla, hogy soha ne veszítse el.

Nyilas

Bármit is gondolsz a Nyilasról felületesen szemlélve, a valóság egészen más képet mutat. Ő nem az a fajta, aki nyíltan beszél az érzéseiről és néha még talán félénknek is mondható ezen a területen, amikor azonban igazán beleszeret valakibe, a legmegbízhatóbb, legelkötelezettebb szeretővé válik, kire mindig, minden helyzetben építeni lehet.

Halak

A Halak kizárólag igazi, tiszta kapcsolatra, benne valódi érzelmekre vágyik és nem is nagyon tud megelégedni félmegoldásokkal ezen a területen. Amikor pedig megtalálja azt a különleges embert, akire vágyik, hajlandó a világot kifordítani a sarkából érte. Egy szerelmes Halaknak az okoz igazi örömet, ha a kedvese arcán örömteli mosolyt és elégedettséget lát.

.