Horoszkóp percek - 4 csillagjegy mely összhangban van önmagával

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.08.11. 16:00

Rák

Az érzelmes embereket gyakran gyengének tekintjük, pedig vannak kivételek. A Rák például tele van érzelemmel, mégis ezt a tulajdonságát inkább tekinthetjük erőnek, mint hiányosságnak. Ő ugyanis büszke az érzelmeire és meri ki is fejezni őket. Egyáltalán nem zavarja, ha valaki esetleg emiatt negatívan gondolkodni róla. Tudja, hogy mennyit ér és ennek megállapításához senki másra nincs szüksége önmagán kívül.

Oroszlán

Az Oroszlán mérhetetlen önbizalma többnyire igazi sztárrá teszi őt a környezetében. Ő pedig, gyakran joggal, meg van győződve arról, hogy valóságos áldás a körülötte lévők számára. Önmagát tökéletesnek, erősnek képzeli és nála ez rendszerint olyan, mint egy önmagát beteljesítő jóslat. Ha ő elhiszi ezt és a környezete is, végül igazzá válik!

Halak

A Halak egyedisége szokatlan, gyakran egészen formabontó látásmódjából ered. A legtöbb szituációban neki egészen más a reakciója, mint a többi embernek, ettől pedig kiemelkedik a tömegből. Ő gyakran egyáltalán nem igényli, hogy része legyen a falka mentalitásának és ettől érzi magát tökéletesnek és magabiztosnak.

.