Horoszkóp percek - 4 csillagjegy nehezebben találja meg az igazit

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.08.31. 16:00

Van négy csillagjegy, melynek szülöttei között gyakrabban találunk olyanokat, akik számára a párkeresés hosszabb ideig tart.

Vannak emberek, akik ha találkoznak egy különleges emberrel, egyszerűen elsőre tudják, hogy ő az, akik nekik teremtett az Univerzum. Mások, és ők vannak többen, különböző okokból tovább keresgélnek, és idő kell nekik, míg el tudják dönteni, ki az, aki mellett érdemes lehorgonyozni hosszabb időre, akár egy egész életen át.

Nekik egyszerűen több idő kell, amíg döntenek, nehezebben bíznak meg másban, de olyan is megesik, hogy valami egészen különlegeset keresnek és amíg nem találják meg, nem szeretnének félmegoldásokkal megalkudni.

Van négy csillagjegy, melynek szülöttei között gyakrabban találunk olyanokat, akik számára a párkeresés hosszabb ideig tart.

Rák

A Rákban nagyon erős a kritikai szellem, hajlamos mindenről és mindenkiről véleményt alkotni és időnként bizony igencsak vitriolos módon tudja elmondani másokról, mit gondol. Gyakran tartanak is tőle, hiszen ami a szívén, az bizony a száján. Ha viszont olyan valakivel találkozik, aki igazán tetszik neki, látványosan csendben marad. Ilyenkor még az is előfordul, hogy visszahúzódik, mert hirtelen rájön, ha kiadja magát, sebezhetővé válik. >>> Itt van minden, ami horoszkóp még

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.