Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, mely mindenbe beleüti az orrát

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.08.05. 18:00

Mérleg

A Mérleg szeret közvetíteni konfliktusokban és gyakran vállalja a döntőbíró, igazságtevő szerepet is. Csakhogy egyszerre nem lehet mindenkinek igaza egy konfliktusban, így nem nehéz belátni, hogy az, akinek végül nem ad igazat, megorrolhat rá. Nem lehet hát csodálkozni azon, hogy az illető ilyenkor igazságtalannak érzi a döntést és arra az álláspontra jut, hogy törődjön inkább a Mérleg a saját dolgával.

Kos

A Kos magabiztos, kockázatvállaló típus, mivel azt hiszi, hogy képes nagy változtatásokat véghezvinni a saját életében. Természetesen azonban mindez érint másokat is körülötte, olyanokat, akik úgy érzik, hogy ilyenkor a fejük felett döntenek el dolgokat. Egy ilyen helyzetből pedig nagyon nehéz konfliktus nélkül kijönni.

Szűz

A Szűz profizmusa és törekvése a tökéletességre az élet minden területén arra sarkallja, hogy a környezetében is ugyanezt próbálja elérni. Nagy figyelmet fordít a részletekre és minden problémát meg akar oldani maga körül. Gyakran még azt is, ami nem igazán az ő dolga. Csoda, ha ezt néhányan nehezményezik?

.