Heti horoszkóp 2021. szeptember 27. – október 3. – Feszültség és szenvedély

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.09.25. 16:00

A Szűz megtapasztalhatja a gondoskodás erejét, a Vízöntő csábításnak lehet kitéve. Izgalmas hét vár mindenkire most is. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele az elszántságról és a kötelességtudatról szólhat számodra, de kiegyensúlyozott és koncentrált leszel, ami alkalmat ad arra is, hogy egy lépéssel közelebb kerülj egy célodhoz, amely régóta foglalkoztat. Valaki, aki eddig ellenállt neked, most végre feladja az álláspontját és egy neked kedvező döntést hoz.

A hét második fele egy kapcsolati problémát hozhat, mely a magánéletedre lehet elsősorban nagy kihatással. Egy kis utánajárással ugyanakkor érdekes titkot fedhetsz fel, de ez ne késztessen arra, hogy másokkal is megoszd azt, ami most nyilvánvalóvá vált számodra. Könnyen lehet ugyanis, hogy mindez konfliktusok és félreértések forrása lesz a jövőben, így érdemes kimaradnod abból, ami következik. >>> 4 csillagjegy, mely mindig versenyez

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében több lehetőséged is adódik arra, hogy olyan embereken segíts, akikre az élet egy a tiednél súlyosabb sorsot mért. Mivel természetesen nem tudsz mindenkin segíteni, igyekezz kiválasztani azt a módot, ahol a legjobban hasznosul a tevékenységed és úgy, ahogyan a legközelebb áll a lelkedhez.

A hét második fele zökkenőmentes kommunikációval, vidámsággal, felszabadultsággal telik számodra. Remek időszak ez régebbi viták elsimítására, közeledésre valaki felé és arra is, hogy felszámold az akadályokat egy projekted elindításának útjából. Ezekben a napokban jó esélyed van arra, hogy egy pénzügyeket is érintő helyzetben kedvezményeket érj el. >>> 4 csillagjegy, mely mindig versenyez

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.