Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, amely könnyen dühbe gurul

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.09.13. 16:00

Vannak, akik nem izgatják magukat különösebben, ha kisebb, vagy nagyobb bosszúság éri őket, míg mások minden apróságon képesek felhúzni magukat. De mit mondanak erről a csillagok?

Az, hogy milyen módon zajlik le mindez, az persze függ az aktuális lelkiállapotunktól is és a környezettől, hiszen van, aki mondhat bármit, viselkedhet bárhogy, nem igazán van ránk hatással, míg másoknak már a puszta jelenléte is azt hozza, hogy felforr tőle az agyvizünk.

Természetesen a hajlam, hogy hirtelen dühbe guruljunk, némileg meg van írva a csillagokban is, így most megmutatjuk, mely csillagjegy szülötteivel érdemes vigyázni és lehetőleg nem próbálni meg kihozni a sodrából.

Bika

A Bika dinamizmusa az élet minden területén megmutatkozik. Ő az, aki lendületben tartja a dolgokat maga körül, aki gondoskodik róla, hogy minden flottul működjön körülötte és képes arra is, hogy szinte erőn felül teljesítsen, legyen az munka, vagy éppen egy magánjellegű kapcsolat. Ha viszont elakadnak a dolgok és úgy érzi, nem tud rajta változtatni, akkor megmutatkozik milyen az a bizonyos dühöngő Bika. Ilyenkor fusson, ki merre lát! >>> Van itt még horoszkóp erre is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.