Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely egy életre választ társat

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.09.06. 16:00

Mindenki szeretne odaadó társat magának az életben, de nem mindenki szereti a monogámiát. Nézzük meg, milyen összefüggése van ennek a horoszkópunkkal.

Vannak, akik nehezen barátkoznak meg a gondolattal, hogy egész életüket egyetlen társsal éljék le, mivel úgy gondolják, hogy a világ hatalmas és annyi mindent ki kell és érdemes próbálni, így lekötni magunkat egyetlen ember mellett valójában lemondás.

Mások viszont olyan kapcsolatra vágynak, melyben mindig van velük valaki, akivel meg lehet osztani örömöt és bánatot és a világ felfedezése sokkal izgalmasabb úgy, ha közben nem vagyunk magányosak.

Az asztrológia szerint négy olyan csillagjegy létezik, melynek szülötte között gyakrabban vannak olyanok, akik hisznek abban, hogy érdemes életük végéig elkötelezni magukat egy szerető társ mellett. Nézzük meg, kik ők!

Oroszlán

Az Oroszlánban erős a birtoklási vágy és ez a magánéletében is gyakorta kiütközik. Nagyon nehezen tudja általában elviselni, ha bármin is osztoznia kell, ez pedig kiemelten érvényes a párkapcsolatára. Ha ő leteszi valaki mellett a voksát, az komoly dolog. Ilyenkor minden figyelme és szeretete rá irányul és ez így is marad, akár egy egész életen át. >>> Itt még más horoszkóp is vár rád

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.