Napi horoszkóp 2021. szeptember 3. – Kétségek között

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.09.02. 15:50

A Rák ma legyen tevékeny, a Bak húzza ki bátran a tüskét. Furcsa egy napja lesz ma mindenkinek. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma megkísérthet téged a féltékenység zöld szemű szörnye, de csak ha hagyod, hogy a hatása alá kerülj. Veszélyes dolog az ilyesmi, ugyanis megmérgezheti a viszonyodat valakivel, akit szeretsz, vagy akivel együtt dolgozol. Ha úgy érzed, hogy a pozíciód fenyegeti valami, vagy valaki, előbb tisztázd a dolgot, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj és olyasmi miatt idegeskedj, ami a valóságban nem is létezik.

Bika – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy bizonytalan hangulatban ébredsz és talán a külső megjelenésed az, ami miatt kétségek támadnak benned. Hidd el azonban, hogy semmilyen probléma nincs veled, mindez csakis a te fejedben létezik. Ha ezer apró darabra szednéd magadat és mindent kicserélnél magadon, talán még akkor sem lennél elégedett az eredménnyel, mert te igazi maximalista vagy.

Ikrek – napi horoszkóp

Ha azt tapasztalod, hogy valaki féltékenykedik a szeretteid közül és mindennek semmilyen valósága nincs, akkor meg kellene vizsgálnod, mi az a viselkedésedben, ami kiváltja a másik félben mindezt. A féltékenység ugyanis a bizalom hiánya. Igyekezz erősíteni hát a bizalmat és közben találd meg az okokat is. Lehet, hogy a probléma gyökere most sokkal mélyebben van, mint gondolod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.