Heti horoszkóp 2021. október 25. – október 31. – Döntések

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.23. 16:00

Az Oroszlán higgadtan döntsön, a Vízöntő tanuljon a múltból. Ez a hét mindenkitől megfontolt gondolkodást igényel. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele pozitívan alakul, amit fokozhat, hogy jó esélyed lehet egy előnyös alku megkötésére, vagy egy olyan vásárlásra, amely esetében jobb árat tudsz elérni, mint előzően remélted. Ezekben a napokban a személyes kapcsolatok terén is előrelépésre számíthatsz, de még az is elképzelhető, hogy egy váratlan, új ismeretség meglepő fordulatot hoz.

A hét második fele érzékeny és kényes kérdésekről szólhat, mely kérdések megválaszolásában talán segítségedre lehet egy bizalmas barát, vagy partner. Ha fontos döntések meghozatalára készülsz, mindent alaposan fontolj meg és ne csak az érzelmeid pillanatnyi állapotára támaszkodj. Hallgasd meg a jó tanácsot is, de ne feledd, hogy dönteni már neked kell. >>> 5 csillagjegy, mely imád költeni

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében az agyad élénken működik, a gondolataid egyik ötletről a másikra ugrálnak és ez megnehezítheti azt, hogy valamiben kellőképpen el tudj mélyedni. Próbálj lelassulni és ne akarj mindennel egyszerre foglalkozni. Állíts fel egy sorrendet és hordj magadnál egy jegyzettömböt, amelyekbe az új gondolataidat feljegyzed.

A hét második fele intenzitást hoz az érzelmi életedbe. Mindez legfőképpen a személyes kapcsolataidat érinti majd, de egy ponton hatással lehet egy olyan viszonyra is, melytől a jóléted és a boldogulásod függ. Légy óvatos hát a megnyilvánulásaiddal és ne feledd, hogy nem kell minden esetben minden meccset le is játszani. Lesz rá alkalom később is, hogy helyre tedd a dolgokat. >>> 5 csillagjegy, mely imád költeni

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.