Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely nem bírja a semmittevést

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.10.19. 15:49

Szűz

Ha egy munkamániás emberrel találkozol, jó esélyed van arra, hogy ő éppen a Szűz jegyében született. Ő az, aki szinte képtelen túl sokáig egy helyben ülni és csak úgy lógatni a lábát. Mindig úgy érzi, hogy sok előtte a tennivaló és amint valamivel végzett, máris állna neki a következőnek. Gyakori, hogy a munkahelyéről szinte úgy kell elzavarni, vagy megtiltani neki, hogy tevékenyen részt vegyen valamiben, ami már sok lenne számára is.

>>> Csillagjegyek, melyeket nem érdemes felhúznod

Nyilas

A Nyilasok közül kerül ki a legtöbb hiperaktív ember. Számára a várakozás maga a megtestesült unalom. Nála türelmetlenebb emberrel nehezen találkozni, ami különösen akkor lehet látványos, ha éppen egy sorban kell állnia, vagy a késésben lévő buszra várakoznia. Ha pedig egy vele megbeszélt találkozóról késnél el, jó, ha megfelelő indokkal érkezel, különben megnézheted magadat!

Halak

A Halak kreativitása és állandó alkotókedve nem hagyja, hogy akár csak egy rövid időre is ki tudjon kapcsolni. Ha éppen fizikailag tétlenségre is lenne kárhoztatva, az agya akkor is szélsebesen dolgozik. Tervek, projektek, megoldások kavarognak benne még akkor is, amikor amúgy a kikapcsolódását végzi. Ő az, aki úgy érkezik haza egy kocogásból is: kitaláltam valamit!

.