Napi horoszkóp 2021. október 12. – Nemet is lehet mondani

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.10.12. 03:20

A Bika legyen óvatos a tanácsokkal, a Skorpió változtasson egy kicsit a rutinon. Ma mindenkinek jár egy is változatosság. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma arra kényszerülsz, hogy nemet mondj valakinek, bármennyire is szeretnél segíteni rajta. Vannak helyzetek ugyanis, amikor jobb döntés egy udvarias nemet mondani, mint egy felelőtlen ígéretet tenni, amelyet talán nem tudsz teljesíteni. Légy tisztában a korlátaiddal és a saját igényeiddel, majd határozz meg egy fontossági sorrendet!

>>> Ne hagyd ki a friss heti horoszkópot sem


Bika – napi horoszkóp

Ma sok időd mehet el azzal, hogy a közvetlen környezetedben próbálsz támogatni valakit valamiben, talán jogi természetű, vagy üzleti, pénzügyi tanáccsal. Légy óvatos azonban azzal, mit javasolsz, mert egy esetleges sikertelenség, vagy rossz kimenetele az ügynek végül neked is kellemetlenséget hozhat.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma valaki megkörnyékezhet egy ígérettel, vagy ajánlattal, ami talán túl szépnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Lehet, hogy ez így is van és a végén ezzel a megoldással többe kerülne a leves, mint a hús. Légy óvatos, számolj és ne feledd elolvasni az apró betűs részt sem! Különösen akkor tégy így, ha pénzed múlik rajta.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.