Heti horoszkóp 2021. október 11. – október 17. – Fókuszban

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.09. 16:00

A Kos életében új kötelezettség keletkezhet, a Szűz egy dráma közepén találhatja magát. A héten mindenki koncentráljon az igazán lényeges dolgokra. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy új elkötelezettség kezdődhet az életedben. Ez azonban nem csak egy magánjellegű kapcsolat alapján következhet be, lehet, hogy a dolog egy a munkáddal, vagy akár a pénzügyeiddel összefüggő helyzetből adódik. Legyen bármi is ez, ügyelj arra, hogy az életed egyéb területein ne okozzon nagy változást!

A hét második fele viszont számodra már a harmóniáról szólhat. Ha valakihez szeretnél közelebb kerülni, vagy elmondani neki, mit érzel, akkor ennél alkalmasabb időszakot erre nehezen találhatnál. Megfelelő idő ez a nagy beszélgetésekre, melyek most a megszokottnál érzékenyebb témákat is érinthetnek anélkül, hogy ez különösebben nagy feszültséget okozna.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Bika – heti horoszkóp

Ha valami újba fognál, akkor a hét első felében tedd meg. Lehet, hogy most lesz, aki igyekszik majd akadályokat gördíteni eléd, de téged ez most csak erősebbé és elszántabbá tesz majd. Próbáld az illetőt először meggyőzni arról, hogy nem helyes, amit tesz, de ha nem ért a szóból, akkor nem kell hagynod magad. Te vagy az erősebb.

A hét második felében érzékeny lelkülettel vagy képes csatlakozni más emberekhez és közülük egy valakivel szoros érzelmi kötődést is kialakíthatsz. Jó alkalom ez arra, hogy elmélyíts egy meglévő kapcsolatot, de arra is, hogy egy új ismeretségben találd meg azt, amit már egy ideje hiába keresel magad körül az emberekben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.