Horoszkóp percek - 4 csillagjegy, mely hagyja irányítani magát

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2021.11.15. 16:00

Ikrek

Az Ikrek gyakran rendkívül rugalmas és alkalmazkodó tud lenni, ilyenkor nyitott az új ötletekre és hagyja, hogy bizonyos dolgokban mások döntsenek helyette. Néha nyugodtabb, ha valamiért a felelősséget valaki más veszi át tőle és olyan is előfordul, hogy a magánéletében is örömmel adja át a kezdeményezést partnerének.

>>> Minden napi horoszkópod itt találod

Rák

A Rák rendkívül szentimentális, kedves és figyelmes tud lenni, de nem szeret cselekedni, kezdeményezni, és ez különösen igaz lehet a magánéletére. Gyakran imponál neki egy erős, domináns partner és kényelmes, elfogadható szituáció tud lenni számára, ha egyszerűen követi a másik fél által meghozott szabályokat. Persze csakis egy bizonyos pontig.

Mérleg

A Mérleg szereti, ha szeretik és örömmel tesz a kedvére azoknak, akik körülötte élnek. Pont ez okozza a rugalmasságát, esetenként simulékonyságát is. Egyszerűen nem szeretne gondot okozni a másiknak, ezért ráhagy szinte mindent, legyen az egy döntés, vagy akár a teljes irányítás. Passzív viselkedése azonban csakis addig tart, amíg a komfortérzete a helyén van.

.