Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, mely még az idén elérheti, amit akar

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.16. 16:00

Közeleg az év vége és közeleg a számvetés ideje is, kinek mit sikerült elérnie, teljesültek-e a tervek. De még nincs vége az évnek, különösen öt csillagjegynek nincs.

Bármennyire is a végén vagyunk, az év tizenkét hónapból áll és a fennmaradó időben sok minden megeshet még. Most nézzük meg, hogy az asztrológia szerint, mely csillagjegyeknek van a legjobb esélye arra, hogy még az idén behúzzák az ikszet valamelyik tervük mellé.

Bika

A Bika jegyben született ember sikerorientált már alapból is. Ambiciózus lélek, aki hisz abban, hogy ha megtesz mindent céljai elérése érdekében, oda is ér ahová szeretne. Most is az utolsó pillanatokig kell dolgoznia álmai megvalósításáért, de most még egy kis hátszele is van az Univerzumtól, így igen jó az esély arra, hogy boldog és elégedett mosollyal zárhatja ezt az évet.

>>> Van itt még neked ilyen horoszkóp

Oroszlán

Az Oroszlán egója néha mintha az égig érne, de természetesen mindez a legtöbbször nem minden ok nélküli, hiszen hajlandó akár még a saját kényelméről is lemondani a siker érdekében. Logikus és elkötelezett céljai mellett, és szinte nem vesz levegőt sem addig, amíg nem érik azokat. A jó sorsa és a szerencséje most sem kerüli el, vár még rá valami izgalmas, akár az év utolsó napjaiban is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.