Horoszkóp percek - Hat csillagjegy, mely kimaxolja a karácsonyt

Horoszkóp minden napra

2021.11.12. 16:20

Persze mindenki szereti a karácsonyt és mindenki kiemelten készül erre egész évben, de van hat csillagjegy, amely számára a tökéletesen kivitelezett karácsony szinte olyan, mint egy küldetés.

Szóval, ha ezen hat csillagjegy egyike a családtagod, készülj fel arra, hogy a szótárában nem szerepel semmilyen kompromisszum. A tökéletes jelenti a minimumot!

Kos – a család a legfontosabb

Egy Kos számára a karácsony nem is szólhat másról, mint a családról. Ő az, akinek a szeretteivel eltöltött idő az elsődleges és ennek érdekében hajlandó szinte bármilyen áldozatra is. Neki viszont mindez nem is áldozat, hanem része az akkumulátorok újratöltésének. Ez jelenti a pihenést és a feltöltődést.

Rák – minőségi idő

Egy Rák számára különleges alkalom a karácsony és mindent meg is tesz azért, hogy senki sem hiányozzon az ünnepi asztal mellől ilyenkor. Ez egy minőségi időszak számára és jó alkalom a hosszas együttlétre. A helyszín talán nem is érdekes, a személyek viszont nagyon is! 

Oroszlán – mindig legyen valami extra

Az Oroszlán számára fontos, hogy egy különleges alkalom legyen különleges tartalmában is, amely jelentheti a külsőségeket, de azt is, hogy a karácsonyi asztalon valami olyasmi is szerepeljen, amelyről talán az egybegyűltek egy része nem is hallott. Ő az, aki a legtöbbet szeretné kihozni az alkalomból és ez általában sikerül is neki. Az ő karácsonyairól mindig sokáig beszélnek az emberek. 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.