Napi horoszkóp 2021. november 13. – Következtetések

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.13. 03:20

Az Oroszlán ne engedje magát eltéríteni, a Vízöntő engedje szabadon az elméjét. Ma mindenki levonhat egy következtetést is. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ne tévesszen meg a látszat! Ma a környezetedben valaki talán nem olyannak mutatja magát, mint amilyen valójában és mindezzel valószínűleg hátsó szándékai vannak. Légy óvatos és ne hagyd, hogy megtévesszenek. Ha azt látod, hogy az illető nem őszinte veled, ne pazarold rá az idődet. Mindenkivel csak annyit törődj, amennyit kiérdemel!

>>> 5 csillagjegy, melynek egészséget hozhat az újév

Bika – napi horoszkóp

Ha kialakul benned egy kép valakiről, az nemcsak a tényekből, hanem gyakran az elvárásaidból és a vágyaidból is áll. Ennek megfelelően te is hajlamos lehetsz néha az embereket jobbnak látni, mint amilyenek valójában. Ma viszont valakinél fellibben egy függöny és te olyasmit látsz meg mögötte, amire nem számítasz. Lehet, hogy kijózanító lesz, de hidd el, jobb, ha reálisan látod a dolgokat, mint ha hamis ábrándokat kergetsz.

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma meg kell védened az álláspontodat valakivel szemben, vagy megkérdőjelezik egy döntésed helyességét. A legfontosabb, hogy minderre ne indulattal reagálj, hanem érvekkel. Sorold fel a kemény tényeket átgondolva, világosan és tömören. Hatásosabb lesz, mint egy érzelmes jelenet, hidd el.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.