Napi horoszkóp 2021. november 13. – Következtetések

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.13. 03:20

Mérleg – napi horoszkóp

Ma nemhogy a támogatást nem érzed a környezetedben valaki részéről, de az illető kifejezetten kritikával illet olyan területen, amely nagyon érzékenyen érint téged. Hasson rád mindez a csalódás bármilyen erővel is, keresd meg azt, hogy mit tudsz felhasználni ezekből a tapasztalatokból a jövőre vonatkozóan. Azt, ami esetleg jogos, fogadd el, a többivel azonban kár törődnöd, hidd el.

>>> 5 csillagjegy, melynek egészséget hozhat az újév

Skorpió – napi horoszkóp

Ma a szokásosnál türelmetlenebb lehetsz, mivel talán késésben vagy, vagy túl sokat terveztél be önmagad számra a mai napra. Ha így is van, igyekezz odafigyelni arra, aki ma valami fontosat szeretne megbeszélni veled, mert bár elsőre azt érzed majd, hogy ez nem is a te dolgod, ha türelmes vagy, megérted, hogy mindez számodra is nagyon fontos lehet hamarosan.

Nyilas – napi horoszkóp

Légy bármennyire is őszinte ember, a lelked egy darabját azért féltve őrzöd még azok elől is, akik egészen közel állnak hozzád. Ma előfordulhat, hogy valaki megpróbál belegázolni ebbe a magánszférádba, hogy így tudjon meg rólad valamit, ami nem is rá tartozik. Légy határozott, amikor közlöd vele, olyan területre tévedt, ahol semmi keresnivalója nincs.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.