Napi horoszkóp 2021. november 15. – Nehéz döntések előtt

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.15. 03:20

A Kos ma legyen elnézőbb valakivel, a Mérlegnek felelősen kell határoznia egy ügyben. Ma többeket állít dilemma elé a sors. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma légy egy kicsit megengedőbb a környezeteddel és ez vonatkozzon különösen egy személyre, aki láthatóan nehéz helyzetbe került és nem biztos, hogy minden elvárásodnak meg tud felelni. Ha tudsz segíteni rajta, tedd meg, ha pedig nem, legalább nézd el neki a hibákat, vagy hiányosságokat, melyeket vét. Később nagyon hálás lesz neked ezért.

>>> Itt a friss heti horoszkóp is

Bika – napi horoszkóp

A nyugodt, diplomatikus hozzáállás szinte minden vitában jól jöhet és ma olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy ezzel a viselkedéssel éred el a legjobb hatást. Próbáld tartani magad ehhez még akkor is, ha legbelül szinte szétfeszít az indulat valakinek a cselekedetei miatt.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy valaki beletapos a lelkedbe egy megjegyzésével, vagy egy cselekedetével és nagyon nehéz lesz türtőztetni magadat ebben a helyzetben. Mégis, igyekezz megtartani az önuralmadat és magadban elemezni a helyzetet, mielőtt indulatból reagálnál. Lehet ugyanis, hogy találsz valamilyen mentő körülményt is, amely feloldozást hoz, legalábbis részben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.