Heti horoszkóp 2021. november 15. – november 21. – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.13. 16:00

A Szűz elől elhallgatnak most valamit, a Vízöntő ne dőljön be a manipulációknak. A héten mindenki maradjon meg a realitások talaján. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a magánéletedben lehetnek fontos feladataid. Egy kapcsolatoddal összefüggésben merülnek fel feszültségek és néhány kérdést tisztázni kell, hogy a nyugalom helyreálljon. Bizalommal közelíts a másikhoz és hallgasd meg, amit mond. Okos kompromisszumokkal most a kapcsolat még erőssebbé is válhat.

A hét második felében nagy lehet benned a késztetés, hogy valami egyedit alkoss, vagy valamilyen módon teret adj a saját kreativitásodnak. Most tehetsz egy sétát a művészetek világában is, de az élet szinte minden területén hajlamos lehetsz különleges teljesítményre és egy kis kísérletezésre. Hogy melyik irányba lépsz, az csakis rajtad múlik.

>>> Hat csillagjegy, mely kimaxolja a karácsonyt

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében csábításban lehet részed, de ez nem csak a magánéletedben valósulhat meg. Ezekben a napokban számíthatsz némi ideges feszültségre is önmagadban és arra is, hogy része leszel egy olyan vibráló érzésnek, amely alól csak nagyon kevesen tudják igazán kivonni magukat. Talán nem is biztos, hogy szükség van rá.

A hét második felében az érzelmek hullámzása jellemzi az életedet és ezt különösen a közelmúlt egy fontos eseménye viszonylatában lehet a legjobban értékelni. Talán egy trauma után vagy, veszteség ért, vagy csalódtál valakiben és ez arra ösztönöz, hogy érdemes óvatosan közelítened minden új kapcsolat felé. Ugyanakkor bízhatsz most az ösztöneidben, ennek segítségével ki fogod szúrni a „hibás terméket” még időben.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.