Napi horoszkóp 2021. november 19. – Csak amennyit elbírsz

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.19. 03:20

Az Oroszlán fokozatosan változtasson, a Vízöntő diszkréten támogasson valakit. Ma mindenki csak annyit vállaljon, amennyi még nem túl nagy teher. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha van egy jó elképzelésed, ötleted és azt megosztanád mással, akkor ezt nem lehet csak úgy átgondolatlanul megtenni. Ami ugyanis neked minden kétséget kizáró, még másnak nem biztos, hogy az. Jól gondold át hát, hogyan adod elő a dolgot, mert ha érthetően és világosan kommunikálsz, azzal már félig meg is nyerted magadnak az illetőt.

>>> 5 csillagjegy még az idén célba ér

Bika – napi horoszkóp

Néha, ha valakivel közölni akarunk valamit, amely kellemetlen kissé, érdemes becsomagolni egy kicsit. Mint amikor a keserű ízű gyógyszer be van vonva egy kis cukorkával, hogy könnyebb legyen lenyelni. Neked ma pont egy ilyen kis cukormázra lesz szükséged, amikor elmondasz valakinek egy olyan hírt, amelyet ő biztosan nem akar hallani.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy újságban, vagy az interneten olyan hírt olvashatsz, amely nagyon megmozgatja a fantáziádat és talán szeretnél minél többet megtudni annak hátteréről. Lehet azonban, hogy pont emiatt csalódásban lesz részed, mivel kiderül, hogy a hír igaz, de nem úgy és nem olyan módon, ahogyan ezt tálalták neked. Mint az ismert viccben, amelynek az a vége, hogy a valóságban nem osztogatnak, hanem inkább fosztogatnak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.