Napi horoszkóp 2021. november 20. – Másképpen alakuló viszonyok

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.20. 03:20

Az Oroszlán egy mondata most nagyot szólhat, a Vízöntőt megmenthetik egy hibától. Ma többen is komolyan elgondolkodhatnak egy viszonyukról. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma egy talán személyes viszonyodban fordulat állhat be és ennek következtében hirtelen megszakadhat a kommunikáció. Lehet, hogy szükség is lenne néhány napra ahhoz, hogy átgondold és érezd, mennyire fontos neked a másik fél, így ez a kis negatív élmény még segíthet is abban, hogy még jobban megbecsüld azt, ami közöttetek van.

>>> 4 csillagjegy, mely úrrá lesz bármely helyzeten

Bika – napi horoszkóp

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben valakivel kapcsolatban neked kellene megtenned az első lépést, mivel most a másiktól hiába is várnád el ugyanezt. Ha fontos számodra a kapcsolat, ne törődj azzal, ki mit gondol, légy egyértelmű és ne aggódj a következmények miatt. Ha minden rendben van közöttetek, nem sülhet el rosszul, ha pedig nem, akkor jobb, hogy kiderül.

Ikrek – napi horoszkóp

Ha valakivel személyes kapcsolatban vagy, akkor nem tekinthetsz az elvárt tulajdonságokra, vagy a közös élményekre úgy, mint egy bevásárló listára, amelyen kipipálhatod azt, ami megvan. Az emberek ugyanis sokkal bonyolultabban működnek ennél és ha igazi, őszinte kapcsolatot akarsz, meg kell békélned azzal, hogy a listáról egy-két tétel talán mindig hiányozni fog. Ma egy beszélgetés során ez válhat egyértelművé.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.