Napi horoszkóp 2021. november 20. – Másképpen alakuló viszonyok

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.11.20. 03:20

Bak – napi horoszkóp

Ma több szálon futnak majd körülötted az események és emiatt elő kell venned azt a szuperképességedet, hogy párhuzamosan több dolgot is tudsz futtatni úgy, hogy közben a figyelmed nem lankad. Azért ez még téged is meg fog terhelni, így készülj arra, hogy estére egy magánprogramon nem biztos, hogy tökéletesen helyt tudsz állni. Ha fáradt vagy, add át a kormányrudat a másiknak! Izgalmas lesz!

>>> 4 csillagjegy, mely úrrá lesz bármely helyzeten

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy kisebb súrlódás a partnereddel, vagy egy hozzád közelálló személlyel megakadályozhat téged abban, hogy egy helyzetbe páros lábbal ugorj bele. Emiatt talán dühös leszel, de hamarosan kiderülhet, hogy pont ez a helyzet mentett meg téged attól, hogy egy hibát elkövess. Becsüld meg azt, aki ennyire előrelátó és áldd a szerencsédet, hogy ő van neked!

Halak – napi horoszkóp

Ha valaki számodra szimpatikus és szívesen töltöd el vele az idődet, akkor hajlamos vagy túlságosan belelendülni a kapcsolatba, ami nem mindig jó. Ma például, bármit is gondolsz magadban, légy egy kicsit távolságtartóbb annál, mint ami belőled ösztönösen előjönne. Ki tudja, a másik félnek talán túl erős lenne az iram, amelyet diktálsz.

.