Napi horoszkóp 2021. november 21. – Óvatosan adagold

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.21. 03:20

Rák – napi horoszkóp

Valakivel kapcsolatban nagy terveid vannak a közeljövőt illetően, de azt azért nem szeretnéd, ha minderről minden részletében ő is tudomást szerezne. Irányítsd hát a beszélgetést és a mai programot úgy, hogy az minden elemében a jelenről szóljon és ne a jövőről. Élj ma a mának és kifelé is ezt mutasd! Még az is lehet, hogy azok a tervek módosulnak kissé a mai nap fényében.

>>> Kijött a friss jövő heti horoszkóp is

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha te valakit szeretsz, akkor gyakran odaadnád neki szinte mindenedet és ma pontosan ezt a nagylelkűséget fogod érezni valakivel kapcsolatosan. Ez szép és jó, de nem biztos, hogy okos dolog. Ha ugyanis mindent kiadsz magadból most, mi marad későbbre? Kisebb adagokban tovább tart és élvezetesebb a torta is, nem igaz?

Szűz – napi horoszkóp

Néha hajlamosak vagyunk arra, hogy valakibe, vagy éppen valamibe első látásra szinte beleszeressünk. Ma veled ez is megtörténhet, no, nem életed szerelmét fogod megpillantani, hanem inkább valami olyasmit, amit azután tűzön-vízen át szeretnél megszerezni. Csak aztán ügyelj, nehogy végül rossz vásárt csinálj!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.