Heti horoszkóp 2021. november 22. – november 28. – Erősödő érzelmek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.20. 16:00

A Bika most ne adja fel, a Mérleg legyen óvatos az elköteleződésekkel. A héten mindenki őrizze meg a hidegvérét, ha pénzről van szó. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében komoly szereped és felelősséged lehet abban, hogy egy hozzád közelállónak mennyire sikerül túljutni az élete egy nehéz szakaszán. Mutass példát és igyekezz minden részletben segíteni, de ne ess túlzásba sem. Ne te legyél az végül, aki más helyett viseli a terheket. Egy dolog támogatni valakit és egy másik helyette mindent megtenni.

A hét második felében nagy lépésekkel haladsz előre a munkádban és a szakmai és személyes fejlődésed is számottevő lehet. Valaki, vagy valakik most azon munkálkodnak, hogy elősegítsék ezeket a folyamatokat és minden támogatást megadnak neked. Használd ki a kedvező lehetőségeket, de soha ne feledd, hogy mindennek ára van. Ha most nem, akkor a jövőben, de végül meg kell fizetned.

 >>> 5 csillagjegy, mely még idén eléri a célját

Bika – heti horoszkóp

A hét első felének a sikere azon múlik majd számodra, hogy egy felmerülő problémát mennyire sikerül elhárítanod időben. Ha valami elsőre nem úgy sikerül, ahogyan szeretnéd, ne add fel, próbálj más módon eredményre jutni. A hét közepén egy kisebb feszültségbe keveredhetsz, amit egy a környezetedben dúló hatalmi harc eredményezhet.

A hét második felében viszont egy lehetőség, vagy egy ötlet határozhatja meg a napi tevékenységeidet. Mindennek nemcsak lelkileg lehet rád pozitív hatása, de megnyithatja az utat egy új pénzkereseti forrás felé is. Mindehhez azonban talán némely témában tovább kell képezned önmagad. Vágj bele, most kell igazán odatenned magadat!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.