Napi horoszkóp 2021. december 14. – Felesleges aggodalmak

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.14. 03:20

A Bika ne ragaszkodjon egyoldalúan, a Skorpió vegyen fel egy elveszített fonalat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valaki a problémájával keres meg és te talán úgy ítéled meg, hogy ez a probléma valójában nem is létezik, vagy legalábbis sokkal kisebb, mint aminek ő azt gondolja. Igyekezd hát meggyőzni az illetőt arról, hogy nem érdemes felnagyítani a dolgot úgy, hogy közben nem érzi azt, hogy nem törődsz igazán vele.

>>> Itt a friss heti horoszkópod is

Bika – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy valaki nem ragaszkodik eléggé hozzád, legyen az egy barát, vagy akár egy partner, akkor előbb vizsgáld meg ennek okait és ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotok egyoldalúvá vált, lépj egy lépést hátra. Ha minderre sem érkezik érdemi reakció, talán ki kell hátrálnod ebből a viszonyból. Nem kell olyan kapcsolatban részt venned, ahol nem becsülnek eléggé. Ahhoz te túlságosan is értékes vagy.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy izgalmas, pezsgő beszélgetés várhat rád, ahol valaki felfokozott érzelmekkel reagálhat a véleményedre, hozzászólásodra. Nyugtasd meg az illetőt, hogy a mondandódat nem ellene fogalmaztad meg és ha így sem javul a helyzet, hátrálj ki a diskurzusból. Nehogy még a végén valakinek megsérüljön a lelke az őszinte véleményed miatt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.