Heti horoszkóp 2021. december 13. – december 19. – Befolyással a környezetre

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.11. 16:00

A Rák most nagy hatással lehet másokra, a Nyilas legyen óvatos valakivel. A héten sokat tehet mindenki a környezetéért. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében előfordulhat, hogy problémáid támadnak egy feletted álló erővel, vagy hatalommal és az ebből keletkező feszültség hatására felbuzog benned a szabadságvágy. Igaz lehet mindez most egy magánkapcsolatodra is. Ha úgy érzed, hogy olyan helyzetbe kerültél, amely már nem felel meg neked, érdemes mielőbb változtatni ezen. Túl rövid az élet ahhoz, hogy olyanokra pazarold, akik nem becsülnek meg, vagy kihasználnak.

A hét második fele viszont jó közérzetet, boldogságot és optimizmust ígér számodra és erős vágy ébredhet benned, hogy egy hozzád közelállót elhalmozz mindenféle földi és égi jóval. Tervezzetek egy kisebb, vagy akár nagyobb kiruccanást és ünnepeljétek meg a kapcsolatotokat.

>>> Csillagjegyek, melyeknek a szerelemről szólhat a 2022. év

Bika – heti horoszkóp

A hét első időszakában éles elmével, őszintén és magabiztosan kell kommunikálnod, ami lehetővé teszi, hogy a nélkül érj célba, hogy az ehhez vezető utat a környezeted erőszakosnak értékelje. Most nagyon ügyesen kell tárgyalnod és egy ponton kompromisszum késznek is kell mutatkoznod és akkor körülötted minden úgy alakulhat, ahogyan azt előre eltervezted. Fellépésed most a magánéletedre is pozitív hatással lehet.

A hét második felében többet kell majd foglalkoznod a pénzügyekkel és talán néhány hivatalos ügy intézését sem kerülheted el. Elképzelhető az is, hogy mindeközben egy felmerülő problémát is kezelned kell, de könnyedén találhatsz ebben magadnak támogatót, mindössze személyes varázsod és mosolyod kell hozzá, amellyel most még egy rideg jégtömböt is képes lehetsz megolvasztani.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.