Napi horoszkóp 2021. december 15. – Egyre kerekebb világ

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.15. 03:20

Az Ikrek egyenesbe hozhat egy kapcsolatot, a Nyilas legyen résen. Ma mindenki legyen éber. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ahhoz, hogy egy várva várt ünnep, vagy utazás, melyre készülsz, végre valóra váljon, még szükséged van egy kis időre, ráadásul addig még meg kell vívnod a saját kis csatáidat is. Legyen ez számodra inspiráló! Mindent, amit meg kell tenned addig, úgy végezz el, hogy az utána következő remek időszakot tekintsd jutalomnak!

>>> Itt a heti horoszkópod is

Bika – napi horoszkóp

Ha van egy elképzelésed és azt érzed, hogy ezt mindenképpen meg kell valósítanod, akkor nem lehet kérdés, hogy ezért esetleg az életed egyéb területén áldozatot hozz. Ahhoz azonban, hogy mindezt felelősen tedd meg, jól körül kell járnod a témát, figyelembe kell venned külső tényezőket és meg kell hallgatnod néhány jó tanácsot is. Ha már áldozatot hozol, ne legyen értelmetlen!

Ikrek – napi horoszkóp

Egy kapcsolat, legyen az üzleti, baráti, vagy éppen szerelmi, tartósan soha nem lehet egyoldalú. Ha úgy érzed egy viszonyodról valakivel, hogy csakis te vagy, aki ezért hajlandó tenni, áldozni, akkor érdemes elgondolkodnod arról, hogy miért van ez, így és hogy meddig lehet ezt még így csinálnod. Így végül ugyanis csak a másik fél marad, te pedig szép lassan eltűnsz, mintha sosem léteztél volna.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.