Napi horoszkóp 2021. december 21. – A megnyugvás felé

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.21. 03:20

Rák – napi horoszkóp

Egy kapcsolatban néha mi vagyunk a domináns fél, néha pedig a másik, de ez időről időre megfordulhat. Ez természetes. A hangsúly mindig az egyensúlyon van. Ha összességében és hosszabb távon megtartjuk magunk körül a helyes arányokat, akkor működik egy kapcsolat. Ma lehetőséged van egy kis egyensúlyjavításra. Tedd meg!

>>> Itt a friss heti horoszkóp is

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha azt érzed, hogy tele vagy feladatokkal és közben azt látod, hogy mások már sokkal előbbre tartanak, akkor tényleg itt az ideje, hogy végre lezárj bizonyos dolgokat magad körül. Vedd tudomásul, hogy azokkal most eddig jutottál és majd később itt veszed fel ismét a fonalat. Törődj most már azzal, ami igazán fontos az életben!

Szűz – napi horoszkóp

Ha a múlt démonai fogva tartanak és gyakran foglalkozol, hozol fel régi, szinte már elfeledett ügyeket, akkor soha nem fog sikerülnöd továbblépned és mindez akadályozza a boldogságodat is. Zárd le azt, aminek vége és törődj most már a jelennel! Ne tagadd meg önmagadtól az élet élvezetét! Nézz körül és becsüld meg még jobban azokat, akik itt és most szeretnek téged!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.