Heti horoszkóp 2021. december 20. – december 26. – Kezd helyreállni az egyensúly

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.18. 16:00

A Rák vigyázzon az elköteleződésekkel, a Nyilas intrikával szembesülhet. A héten sokan kezdik érezni, hogy a dolgok kezdenek összeállni. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy bonyolult és váratlan helyzet rá fog döbbenteni arra, hogy valamit már rég meg kellett volna tenned. Talán ez az eset arra késztet most, hogy elhatározd magadat és belekezdj egy olyan változtatásba az életedet illetően, amely hosszú távon megszüntet egy egyre csak növekvő problémát is. Légy rugalmas és nyitott a lehetőségek irányába!

A hét második felében egyre növekvő szabadságvágy dolgozhat benned és ez talán arra indít, hogy harcolj meg egy pozícióért a munkádban, vagy akár a magánéletedben. Ha pedig hajlandó vagy némi kockázatot is vállalni, elképzelhető, hogy még egy eddig általad lehetetlenek tartott dologba is érdemes belevágnod.

Bika – heti horoszkóp

A hét elején izgalmas hírt kaphatsz és ezzel kapcsolatban érdekes találkozás várhat majd rád. A napi rutinból is kieshetsz emiatt, hiszen teljesen leköti majd a figyelmed a dolog. Hamarosan azonban más szemmel nézel majd a világra és könnyen elképzelhető, hogy egy jövőbeli változásnak az életedben most teremtődik meg az alapja.

A hét második felére helyreáll az egyensúly benned és ebben nagyban segít, hogy egy számodra nagyon fontos személy feltétlen támogatását is érzed. Ezekben a napokban igyekezz törődni egy kicsit saját magaddal is, a külsőddel és az egészségeddel egyaránt. Azok a dolgok, melyeket önmagad érdekében teszel, most kétszeresen is hasznosulhatnak.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.