Napi horoszkóp 2021. december 8. – Másképpen nézve

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.08. 03:20

Bak – napi horoszkóp

Nem felelhetsz meg mindeni igényeinek egyszerre. Ha ezt akarod, lehetetlen küldetésre vállalkozol, hiszen ahány ember, annyi félét akar. És még akkor nem beszéltünk a te saját igényeidről. Légy hát most kemény és húzd le a listáról önkényesen a dolgok egy részét. Legyél most egy kicsit diktátor, aki megmondja, mi legyen és kész!

>>> Ilyen karácsony vár rád a horoszkóp szerint

Vízöntő – napi horoszkóp

Nem tarthatod kordában állandóan az érzelmeidet, főleg nem azért, hogy másokat emiatt kímélj. Neked is szükséged van néha arra, hogy kinyílj és megmutasd, mi van benned valójában, mit érzel, mik a félelmeid és mi táplál benned, adott esetben haragot. Ma olyan helyzet adódhat, amikor nem tudsz többé magadban tartani valamit. Talán nem is olyan nagy baj az.

Halak – napi horoszkóp

Légy ma fogékony mások véleményére még akkor is, ha az ellenvélemény és nem tükrözi a te álláspontodat. Hallgasd végig, mi hangzik el egy érvelés során, ne szólj közbe még akkor sem, ha te másképpen gondolod. Így nemcsak jobban megismersz másokat, de egy érdekes ötlet, elgondolás is megfogalmazódhat benned most.

.