Horoszkóp percek - Ilyen karácsony vár rád idén a csillagjegyed szerint

Horoszkóp, csillagjegyek

HoroszKópé

2021.12.07. 16:00

Vannak alap dolgok, melyek mindenki számára fontosak karácsonykor, de csillagjegyenként más és mást részesítünk előnyben és mást várunk. Nézzük meg, hogy idén ki mire számíthat a horoszkópja alapján.

Kos

A Kos számára a karácsony akkor a legtökéletesebb, ha kapcsolódhat hozzá valamilyen szabadidős tevékenység is. Korcsolyázás, kirándulás, vagy akár egy közös éneklés a havas utcákon. Ha havazni nem is fog biztosan idén, azért egy kirándulás remek társasággal bele kell férjen. Ennek során pedig egy örök élménnyel gazdagodhat.

>>> Van itt még ilyen horoszkópos cikk bőven

Bika

A Bika mindig azt szereti, ha a karácsonyfa és az alatta lévő ajándékok tökéletes összhangot alkotnak. A színek, a fények, az ajándékok csomagolása és nem utolsósorban azok beltartalma mind tökéletes legyen. Imád csomagolni, készülni és vásárolni és amit a legjobban szeret, az a meglepetés. Az sem baj, ha néhanapján még őt is meglepi egy fontos ember valamivel. Idén ez sem marad majd el.

Ikrek

Az Ikrek a karácsony misztikumát imádja a legjobban, emellett nagyon szeret játszani is, ilyenkor előbújik belőle a gyermeki lélek. Szeret viccelődni és minden lehetőséget kihasznál valami komolytalankodásra. Az idei karácsony sem bővelkedik majd vicces pillanatokban, talán még az is előfordulhat, hogy ezúttal olyan fordulatot hoz az ünnep, amit örökre megemleget.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.