Napi horoszkóp 2021. december 9. – Inspirációk között

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2021.12.09. 03:20

Bak – napi horoszkóp

Ma tele lehetsz tervekkel, ötletekkel, de ha őszinte vagy önmagadhoz, tudnod kell, hogy ezek nem mindegyike lesz megvalósítható. Válogass okosan, csak azokat hagyd benn a kosárban, amelyekkel érdemes és tudsz is kezdeni valamit. Lássuk be, hiába szeretnél egy sétát tenni a Holdon, nem sok valódi esélyed van rá!

>>> Ilyen karácsony vár rád a horoszkópod szerint

Vízöntő – napi horoszkóp

Egy álom, vagy egy gondolat, amely befészkelte magát az agyadba, egy ideje egyre gyakrabban jön elő és hiába hessegeted el magadtól, mindig újra és újra visszatér. Ha ez a gondolat egy közeli baráttal, vagy rokonnal, esetleg a pároddal kapcsolatos, igyekezd mielőbb rövidre zárni. Ma lehet, hogy jó alkalmad lesz tisztázni ezt a kérdést és hamarosan elfelejtheted az egészet.

Halak – napi horoszkóp

Ma valószínűleg számolnod kell önmagadban hangulati ingadozásokra, feszültségekre és ebből adódóan arra is, hogy mindezt valamilyen módon kezelned kell, különösen akkor, ha valamelyik szeretted közelében tartózkodsz. Próbálj mosolyogni és a kedves arcodat mutatni, igazán nem lenne jó most még egy vitába is belekeveredned.

.