Heti horoszkóp 2022. január 31. – február 6. – Tartsd kézben a gyeplőt

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.29. 16:00

Az Ikrek ne hagyja, hogy most is kihasználják, a Szűz magánélete felpezsdülhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében kifejezetten vonzódhatsz a gyönyörű dolgokhoz és izgalmas emberekhez. Ezek a napok igazán ideálisak lehetnek számodra egy kis szépítkezésre, vásárlásra, vagy beszerzésre és arra is, hogy hozzákezdj egy utazás megszervezésének. Most egy friss ismeretség hatására olyan érzelmi hullámok csaphatnak fel benned, melyekre talán még sokáig emlékezni fogsz.

A hét második fele stabilitást és nyugalmat hoz az életedbe. Mindez pedig a külvilág számára is látható lehet, így számíts arra, hogy tanácsért, segítségért fordul most hozzád valaki. Ezekben a napokban különösen fontos lehetsz a családod számára is és jó esélyt kapsz arra, hogy egy feszült viszonyod végre elmozduljon a holtpontról. Légy óvatos ugyanakkor most egy új elköteleződéssel kapcsolatban.

>>> Itt az éves horoszkóp 2022-re 

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében béke, szeretet és harmónia jellemezheti a napjaidat. Tölts minél több időt társaságban és használd ki ezeket a napokat egy kis romantikára is. Most minden adott lehet arra is, hogy elmondd végre valakinek, mit érzel iránta, de ha egy komolyabb magánéleti elkötelezettség előtt állsz, akkor ezeknél a napoknál alkalmasabbat nem is találhatnál egy őszinte vallomásra.

A hét második fele egy esély kihasználásáról szólhat. Jó időzítéssel és helyzetfelismeréssel ugyanis most alkalmad lehet valamely területen akár még egy olyan nagy dobásra is, amely azután kihat az egész hátralévő életedre. Most légy nagyon koncentrált, ha ott van előtted a lehetőség, ragadd meg!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.