Havi horoszkóp 2022. április – Ne rohanj bele a kitartott késbe

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.03.29. 16:00

Az Ikrek legyen most megfontolt, a Szűz ne diktáljon túl erős tempót. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején egy éleződő, talán családi konfliktusban érdemes lesz megvizsgálnod a másik fél szemszögét is és némi engedményt tenned annak érdekében, hogy ne húzódjon el túlságosan a viszály. Próbálj olyan helyzetet teremteni, ahol mindkét fél úgy érezheti, hogy kicsit előbbre jutott.

A hónap közepén végre úgy érezheted, hogy kitartásod és lelkesedésed meghozza gyümölcsét, hiszen egy fontos célodhoz végre karnyújtásnyi közelségbe érsz és végre elérhető közelségbe kerül egy hosszabb kikapcsolódás is. Ugyanakkor ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott önbizalom most meggondolatlan lépésekre sarkalljon. Maradj továbbra is két lábbal a földön!

A hónap vége nyugodtan és szeretetteljesen telik számodra, melyre ráerősít az is, hogy pénzügyileg egy nyugodtabb időszak köszönt be rád. Most lehetőséged lesz néhány hosszabb távú döntést is meghoznod és megteremtheted a lehetőséget arra, hogy a későbbiekben sokkal gondtalanabbul élhesd az életedet. >>> Itt a többi horoszkóp is

Bika – havi horoszkóp

 A hónap elején annyi jó lehetőség talál meg, hogy neked közben csak kényelmesen ki kell választanod a számodra legmegfelelőbbet. Közben ügyelj arra is, hogy amit választasz, tényleg a legmegfelelőbb legyen, mert egy mellényúlással most úgy járhatsz, mint a ki nevet a végén játékosa. Kimaradsz a következő dobásból.

A hónap közepén ügyelned kell arra, hogy kezdeményezőkészséged és szenvedélyes stílusod nehogy félreérthető legyen valaki számára és valami egészen mást lásson bele a dolgokba, mint a valóság. Persze, ha te is úgy gondolod, rá is játszhatsz a félreértésre. Ki tudja, mit hoz a jövő. Kövesd az ösztöneidet, de közben azért ügyelj a racionalitásokra is.

A hónap végén kreativitásod és egy szerencsés véletlen nem várt eredményt hozhat számodra ezt kihasználva pedig most jó alkalmad lehet arra, hogy a következő lépcsőfokot célozd meg az életedben. Tedd meg a szükséges lépéseket, de közben ügyelj a diszkrécióra is, ha esetleg a dolgok rosszul sülnének el, ne kelljen feleslegesen magyarázkodnod. >>> Itt a többi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.