Havi horoszkóp 2022. április – Ne rohanj bele a kitartott késbe

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2022.03.29. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

 A hónap elején egy váratlan esemény némi feszültséget okoz, amitől a szokásosnál ingerlékenyebbé válhatsz, de hamar alkalmazkodni fogsz a megváltozott helyzethez és meglátod benne a kínálkozó új lehetőséget is. Ha teheted, törődj most kicsit többet a külsőddel a szokásosnál és ha kell, vásárolj néhány ehhez szükséges kelléket is. Nem fogod megbánni, meglátod.

A hónap közepén fokoznod kell a tempót és igyekezned kell tartani a határidőt egy munkával kapcsolatban, amit jó is, ha komolyan veszel, mivel egy intrika miatt ez most sokkal fontosabb lesz számodra, mint ahogyan azt előtte gondoltad. Közben pedig ügyelj arra, hogy ne rohanj bele egy rosszakaród kitartott késébe.

A hónap végén nagy szükségét érzed majd, hogy egy kicsit elmerülj a szeretetben, szerencsére van olyan az életedben, akihez bármikor fordulhatsz egy kis ölelésért, ha éppen arra van szükséged. Ezekben a napokban könnyebben kapható lehetsz a jó ajánlatokra, de közben figyelned kell arra is, nehogy adósságba keveredj egy meggondolatlan válasz miatt.  >>> Itt a többi horoszkóp is

Rák – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban örömhírt kaphatsz, de ez egyben feladatot is jelenthet. Komoly szerepe lehet a sikerben a határidőnek is, így erre most különös figyelmet kell szentelned, ha nem akarsz úgy emlékezni ezekre a napokra, mint az elszalasztott lehetőségek időszakára. Fordíts nagy figyelmet most az egészségedre is, kerüld az ellenőrizetlen ételeket, italokat nehogy egy váratlan és kellemetlen meglepetéssel végül az orvosi ügyeleten találd magadat.

A hónap közepén fordíts több figyelmet a testmozgásra és igyekezd az energiáidat ebben levezetni. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy konfliktus miatt nagy szükséged lesz az önuralmadra, aminek hiányában komoly kellemetlenség érhet, melynek hosszabb távú kihatásai is lehetnek. Próbál a dolgokat a másik fél szemszögéből is nézni, még akkor is, ha ez nagyon nehezedre esik ebben a helyzetben.

A hónap vége felé nagy öröm érhet, mivel egy régóta vágyott siker most hirtelen bekopogtathat az ajtódon és ez felülír majd benned minden negatívumot, amit az eddig elvégzett munka és szenvedés jelentett. Az egyensúly, amely benned így létrejön, kárpótolni fog és egészen más színben láthatod a világot is, amely körbevesz. >>> Itt a többi horoszkóp is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.