Napi horoszkóp 2022. március 6. – Fennakadások

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.03.06. 03:20

A Kos körül felfordulás lehet, a Mérleg tervezze az utazást. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valamilyen a környezetedben, talán épp a házadban végzett munkálat korlátozhatja az életedet. Talán egy építkezés, vagy karbantartási munkálatok zajlanak, vagy egy meghibásodás következik be, így igyekezz a fontos dolgaidon mihamarabb túlesni. Nehogy úgy járj például, hogy a tus alatt beszappanozva érjen egy esetleges vízszünet.

>>> Itt a friss jövő heti horoszkóp is

Bika – napi horoszkóp

Ma számolnod kell némi bosszúsággal, meghibásodással, vagy valamilyen szolgáltatás kieséssel a környékeden. Megszűnhet egy időre a vízszolgáltatás, lehet áramszünet, de egy közelben zajló építkezés is okozhat kellemetlenséget neked. Ha teheted, ne is maradj otthon! Sokkal kellemesebb például ez idő alatt egy remek kiránduláson részt venni, nem igaz?

Ikrek – napi horoszkóp

Néha előfordul, hogy egy kissé mellőzöttnek érezzük magunkat. Talán elmarad egy telefon, vagy egy ideje nem találkoztál valakivel és hiányzik, de hidd el, hogy most nincs alapja az ezzel kapcsolatos aggodalmaidnak. Légy objektív és gondold végig logikusan a dolgokat, máris látni fogod, hogy a hiba most a te készülékedben van.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.