Heti horoszkóp 2022. március 7. – március 13. – Hittel és erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.03.05. 16:00

A Rák egy helyzetből most a legtöbbet hozhatja ki, a Vízöntő kapcsolatai intenzívekké válhatnak. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első napjaiban felszínre kerülhet egy régi feszültség közted és egy a környezetedben élő személy között. Talán egy régi sérelem az alapja mindennek, de könnyen lehet, hogy valamilyen magánéleti szál is megjelenik a történetben. Ahhoz, hogy túljuss ezen a válságon, most szükséged lehet szövetségesekre is.

A hét második felében nagy szükséged lesz a kezdeményezőkészségedre, ha azt szeretnéd, hogy bizonyos dolgok végre kimozduljanak a holtpontról. Légy közvetlen és őszinte a környezeteddel és éreztesd velük, hogy hiszel abban, amit csinálsz. Ha így teszel, sokkal többen melléd állnak és sikerülhet valódi változásokat is elérned az ügyben.

>>> Itt van a havi horoszkóp is

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében rendkívül magabiztosan tudod intézni az előtted álló feladatokat, de egy helyen akadályba ütközhetsz. Lehet, hogy be kell vetned meggyőző erődet, hogy megenyhüljenek a dolgok ezzel azonban óvatosan bánj, mert könnyen lehet, hogy félreértésekhez vezethet. Ha viszont nem zavar mindez, ne fogd vissza magad.

A hét második felében remek hangulatban és nagy munkakedvvel látsz neki a feladatoknak, amit csak erősít, hogy igazán kedvező híreket kapsz a kilátásaidról a jövőd illetően. A sikerhez vezető utad pedig önbizalom egyengeti, és egy új ismeretség, amely hasznos lesz számodra. A hét közepén egy megérzés miatt talán visszalépsz valamitől, amire már igent mondtál, és ami kellemetlen beszélgetést eredményezhet valakivel, akit kedvelsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.