Napi horoszkóp 2022. március 9. – Időhúzás helyett cselekedj

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2022.03.09. 03:20

Bak – napi horoszkóp

Ma különösen úgy érezheted, hogy valaki a környezetedben elferdíti a valóságot. Neked általában jó érzéked van ehhez, kiszúrod a hátsó szándékot és ez a képességed ma is működni fog. Tegyél hát róla, hogy az illető ne tudjon bajt okozni azzal, hogy félrevezeti a körülötted lévőket. Mondd el a véleményedet, tiltakozz, ha úgy érzed, hogy erre szükség van.

>>> Itt a friss heti horoszkóp is

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma óriási energia dolgozhat benned és neked meg kell találnod annak módját, miként tudod mindezt hasznot hajtó munkára fogni. Nem lesz egyszerű dolgod és közben arra is vigyáznod kell, hogy a feszültség, mely körülötted keletkezik, ne sértsen meg másokat. Nagy erőt birtokolsz ma, bánj vele felelősen!

Halak – napi horoszkóp

Ma választanod kell egy igen ígéretes lehetőség és a megszokott napi rutin között, de a választás nem lesz annyira könnyű, mint az elsőre látszik. A lehetőség ugyanis bizonytalansággal és kockázatokkal jár, míg a megszokott dolgaid nyugalommal és biztonsággal csábítanak. A kérdés az, hogy melyik verzió értékesebb most számodra. Kaland? Ugrás az ismeretlenbe? Talán most ez éppen nem időszerű számodra.

.