Heti horoszkóp 2022. június 13. – június 19. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.06.11. 16:00

A Szűz most megfontoltan és kitartóan halad előre, a Bak egy kalandba bonyolódhat. De a többieknek sem lesz unalmas hete. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében olyan helyről kaphatsz útmutatást az életeddel kapcsolatban, ahonnan úgy érzed majd, minden szónak hatalmas súlya van. Vedd komolyan az üzenetet, hangozzon el az bármilyen formában és mielőbb kezdj is bele a tanácsok gyakorlati megvalósításába. Különösen akkor tedd ezt, ha a tanács az egészségeddel, vagy a boldogságoddal kapcsolatos.

A hét második felében megerősödhet a kockázatviselési hajlandóságod, ami nagyban megnöveli annak esélyét, hogy valami újba kezdj bele. Igaz lehet mindez a magánéletedre is. Ha izgalomra vágysz, kezdheted a dolgot azzal is, hogy regisztrálsz egy társkereső oldalra. Még ha nem akarsz ismerkedni a valóságban, az ilyesmi akkor is tartogathat számodra érdekes meglepetést és ki tudja, ott bármi megtörténhet. >>> A többi horoszkópot itt találod

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy rejtély, vagy egy aggasztó kérdés elbizonytalaníthat, mivel túlságosan is sok a témában keringő sok egymásnak ellentmondó információ. Mint mindig, most is a józanész segíthet ki a bajból. Gondolkodj logikusan, építs a személyes tapasztalataidra is és meglátod, mi lesz a helyes lépés.

A hét második felében negatívan érintheti a magánéletedet egy külső körülmény és még az is felsejlik, hogy mindez kapcsolati problémákhoz vezet a partnereddel. Ügyelj arra, hogy csak olyasminek tulajdoníts igazi jelentőséget, ami valóban fontos és ne tedd a szeretteidet felelőssé egy rajtuk kívül álló szituációért. >>> A többi horoszkópot itt találod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.