Éves horoszkóp 2023. – Kompromisszumok és sikerek

Horoszkóp minden évre

HoroszKópé

2022.12.15. 16:00

Vízöntő – éves horoszkóp

Az év első időszakában egy olyan lehetőség talál meg, amelyre nem számíthattál és amely némileg módosíthatja azokat az elképzeléseket, melyek egy ideje alapját képezték a döntéseidnek. Ha élsz azzal, amit a helyzet kínál, akkor bár egy nagyot léphetsz előre, az életed egy más területén viszont feladni kényszerülhetsz bizonyos más dolgokat. Akkor cselekszel helyesen, ha a cselekedeteidet nem a pénz és a karrier, hanem a szeretet vezérli és a döntésedet is ennek alapján hozod meg.

Az év középső időszakában magabiztos harmónia jellemezhet, de egy váratlan esemény kis időre ezt felfüggesztheti. Válsághelyzetbe kerülhetsz ugyanis a magánéletben és a munkádban egyaránt és a lélekjelenléted és a felkészültséged döntheti el, hogy győztesen, vagy vesztesen kerülsz-e ki majd a megvívandó csatából. Mint mindig, most is lesz melletted valaki, aki segít és akiből erőt meríthetsz ebben a helyzetben is.

Az év utolsó időszakában egy kísértésnek lehetsz kitéve és ha nem gyakorolsz önuralmat, könnyen elveszítheted azt, amiért olyan keményen megdolgoztál. Ügyelj arra, hogy csak olyan kockázatot vállalj, amely soha nem veszélyezteti azt, ami a legfontosabb számodra. Az év végére a hangulatodra egy negatív hír nyomhatja rá a bélyegét, és amely során nem tehetsz majd mást, mint az eseményekkel sodródva bízni a dolgok jobbra fordulásában. Türelemmel és hittel azonban ezen a problémán is túl fogsz jutni hamarosan. >>> Pénzügyi horoszkóp a 2023-as évre

Halak – éves horoszkóp

Az év első harmadában elfog a lelkesedés és több olyan dolog is lehet, amelybe szívesen belevágnál, vagy melyet kipróbálnál. Benned lesz a vágy, hogy tágítsd a látókörödet és egyre több és nagyobb dologban vegyél részt. Van esély arra is, hogy ebben az időszakban felkérést kapsz egy feladatra, vagy új lehetőséghez jutsz. Akárhogy is lesz, szükséged lehet némi szelekcióra, hiszen annyi minden zajlik majd körülötted, hogy néhány feladatról, célról egyelőre legalábbis le kell mondanod. Ebben az időszakban kísértéseknek lehetsz kitéve, mely a pazarlás és a kapzsiság irányába vihetnek, ha nem ügyelsz eléggé. A kapcsolatod egy számodra fontos emberrel megerősödik és megnövekedik közöttetek az egymás iránti tisztelet is.

Az év középső harmadában világossá válhat előtted, hogy az életed összes területén nem lehetsz egyszerre sikeres és legyen bármekkora is benned az önfegyelem és az elhivatottság, itt-ott muszáj lesz megkötnöd bizonyos kompromisszumokat. Ebben az időszakban több stresszel kell szembenézned, ami részben az is okoz, hogy egyre nagyobb felelősség mellett kell tevékenykedned. Hamarosan azonban rátalálsz a helyes arányokra a magánéleted és a munkádat illetően és megtanulod, hogy a rövidebb időt megnövekedett szenvedéllyel és odaadással lehet azért némileg pótolni.

Az év utolsó harmadában az eredmények, a sikerek és az elismerések követhetik egymást. A boldogság és az optimizmus ideje lehet ez az időszak számodra és a lehetőségé, hogy végre élvezd is egy kicsit azt, amit felépítettél magad körül. A szerelem is megtalálhat, de pénzügyileg szinte biztos, hogy rendkívül sikeres időszak lesz ez számodra. Kulcsfontosságú lehet azonban, hogy a megnövekedett lehetőségeket milyen módon fogod felhasználni. Igyekezz hosszú távon gondolkodni és gondolni arra is, hogy lehet egy olyan időszak még az életedben, amikor szükséged lesz tartalékra, amely lehet szellemi, vagy anyagi természetű is. Kiemelten ügyelj az emberi kapcsolataidra is, ennél fontosabb tőke ugyanis nem létezik. >>> Pénzügyi horoszkóp a 2023-as évre

.