Horoszkóp percek - 5 csillagjegy, amelynél megtéveszthet az első benyomás

Horoszkóp minden napra

HoroszKópé

2023.09.15. 16:00

Vannak, akik első pillanatra érzéketlennek, közönyösnek mutatkoznak, de valójában ez csak egy álarc náluk és az illetőt jobban megismerve egy érzékeny, gondoskodó lény mutatkozik meg.

Sokan vannak, akik úgy igyekeznek megvédeni magukat a sérülésektől, hogy álarcban mutatkoznak, mely megvéd és elfedi érzékeny, sebezhetőnek vélt oldalukat. Ezek az emberek azonban gyakran a valóságban igazi érző és szerethető lények.

Ha tehát azt látod, hogy valaki pesszimista, szarkasztikus, gyakran csak azért van, hogy leplezze a valóságot, melyet csakis azoknak mutatna meg, akiben valóban megbízik.

Természetesen ez is függ a csillagjegyektől. Nézzük hát meg azt az öt csillagjegyet, mely első látásra közönyösnek és akár modortalannak is tűnhet, de valójában igazán kedves és szerető lény, amely telis tele van érzelmekkel.

Kos

A Kos szülötte néha, felületesen szemlélve, nemtörődömnek és közönyösnek tűnhet, melyet időnként nyers stílus is kísérhet. Ugyanakkor a valóság ennél a legtöbbször sokkal árnyaltabb. Amint ugyanis mélyebben megismersz egy Kost és ő elkezd bízni benned, kiderül, hogy valójában nála gazdagabb érzelmekkel rendelkező és gondoskodóbb lényt keveset lehet találni e világban. >>> Ha lemaradtál egy horoszkópról, itt megtalálod

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.