Horoszkóp percek - Hat csillagjegy, mely igazán imádja a karácsonyt

HoroszKópé

2023.11.08. 16:00

Ha azt hiszed, messze még a karácsony, nagyot tévedsz. Gyorsan itt lesz és sokaknak máris azon járhat az esze, mit, hogyan szervezzen meg az ünnepekre.

Persze mindenki szereti a karácsonyt és mindenki kiemelten készül erre egész évben, de van hat csillagjegy, amely számára a tökéletesen kivitelezett karácsony már szinte olyan, mint egy küldetés.

Szóval, ha ezen hat csillagjegy egyike egy családtagod, készülj fel arra, hogy a szótárában nem szerepel semmilyen kompromisszum. A tökéletes jelenti a minimumot! Ha pedig te magad tartozol a listába, lelkiekben már úgyis készülsz a nagy menetre!

Bika – a család a legfontosabb

Egy Bika számára a karácsony nem is szólhat másról, mint a családról. Ő az, akinek a szeretteivel eltöltött idő az elsődleges és ennek érdekében hajlandó szinte bármilyen áldozatra is. Neki viszont mindez valójáben nem is áldozat, hanem része az akkumulátorok újratöltésének is. Ez jelenti a pihenést és a feltöltődést.

Rák – minőségi idő

Egy Rák számára különleges alkalom a karácsony és mindent meg is tesz azért, hogy senki sem hiányozzon az ünnepi asztal mellől ilyenkor. Ez egy minőségi időszak számára és jó alkalom a hosszas együttlétre. A helyszín talán nem is érdekes, a személyek viszont nagyon is! Kifogást nem is érdemes keresni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.