Horoszkóp percek - Öt csillagjegy, mely néha a legrosszabbra készül

2023.11.16. 16:00

Hívhatjuk őket paranoiásnak, vagy pánikra hajlamosaknak, de tény az, hogy náluk előrelátóbbat nem nagyon lehet találni. Horoszkóp percek.

Ők azok, akik általában igyekeznek bebiztosítani magukat, és mindig számításba veszik, hogy a dolgok egy ponton akár rosszul is alakulhatnak. Néha ráadásul egészen intuitív módon érzik meg előre a bajt. Mosolyoghatsz azon, ahogyan túlbiztosítják magukat, de ne feledd, hogy egy ilyen ember mellett szinte mindig biztonságban vagy.

Nézzük meg most, mely öt csillagjegy szülöttei közül kerülnek ki azok, akik igyekeznek mindig a legrosszabbra is felkészülni.

Ikrek

Az Ikrek gyakran ideges, feszült és néha bizony hajlamos a pánikra is. Érdeklődő ember, de közben tudja, hogy a túlzott kíváncsiság gyakran bajt okoz, éppen ezért visszafogja magát. Csak ritkán üti bele az orrát más dolgába, mivel fontosnak tartja a magánszféra védelmét. Ugyanakkor intuitív módon megérzi a baj közeledtét és cselekszik is idejében, hogy elkerülje. Ha csak őt figyeled, őt követed, te is könnyebben elkerülheted te is, hogy kalamajkába keveredj. >>> Van itt még horoszkóp más is

Skorpió

A Skorpió természeténél fogva szeret titkolózni a fontos dolgait illetően és ebből adódik, hogy alapvetően másról is azt feltételezi, hogy esetleg rejtegetnek valamit. Ő az, aki mindenkinél nagyobb gondot fordít a biztonságra, gyakran bekamerázza a lakását, biztosítást köt mindenre és igyekszik gondolni minden apró részletre. De ő az is, aki éppen ezért és a kiváló megérzései miatt nagyon gyakran elkerüli a szerencsétlenségeket, baleseteket, de ha mégis megtörténik a baj, végül a lehető legjobban kerül ki belőle. >>> Van itt még horoszkóp más is

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.