Heti horoszkóp 2024. március 11. – március 17. – Felpörögnek a dolgok

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.03.09. 16:00

Az Ikreknek új terveket kell készítenie, a Szűz kisugárzása most erős lehet. Most mindenki mozgásba lendülhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében rendkívül magabiztosan próbálod görgetni az előtted álló feladatokat, de egy helyen jó eséllyel akadályba ütközhetsz. Lehet, hogy most be kell vetned meggyőző erődet, hogy tovább haladjanak a dolgok ezzel azonban óvatosan bánj, mert könnyen lehet, hogy félreértésekhez vezethet. Ha viszont nem zavar mindez, ne fogd vissza magad.

A hét második felében remek hangulatban és nagy munkakedvvel látsz neki a feladatoknak, amit csak erősít, hogy igazán kedvező híreket kapsz a kilátásaidról a jövőd illetően. A sikerhez vezető utad pedig önbizalom egyengeti, és egy új ismeretség, amely hasznos lesz számodra. A hét közepén egy megérzés miatt talán visszalépsz valamitől, amire már igent mondtál, és ami kellemetlen beszélgetést eredményezhet valakivel, akit kedvelsz. >>> Hat csillagjegy, melynek változást hoz a tavasz

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében nagy örömmel veszel részt olyan eseményeken, találkozókon, ahol sokan vannak jelen és a szokásosnál könnyebben alakítasz ki új kapcsolatokat is. Az, hogy most könnyebben ismerkedsz, megnöveli annak is a lehetőségét annak, hogy olyan valakivel hozzon össze a véletlen, aki esetében nem működnek benned a szokásos gátlások és akár még olyasmire is kapható leszel, amire még soha senki sem tudott rábeszélni.

A hét második felében egy kockázatvállalás pozitív eredményhez vezet, ez azonban nem szabad, hogy arra sarkalljon téged, hogy ezután gyakrabban menj bele kockázatos szituációkba. Ne feledd, ez esetben valószínűleg a kivétel erősítheti a szabályt. Ezekben a napokban a szokásosnál több papírmunka várhat rád, ami különös figyelmet igényel majd a részedről. >>> Hat csillagjegy, melynek változást hoz a tavasz

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.