Heti horoszkóp 2024. március 25. – március 31. – Próbatétel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.03.23. 16:00

A Rákot felkészületlenül érheti valami, a Baknak új taktikát kell alkalmaznia. A hét tele lehet meglepő fordulatokkal, mindenki számára. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a siker és a boldogság találhat meg. Csordultig tele lehetsz jobbnál jobb ötletekkel, pozitív gondolataid támadnak és még egy fontos találkozás is vár rád. Most egy kicsit úgy érezheted magad, mintha körülötted minden és mindenki a te érdekedben cselekedne. Valóban jól alakulnak a dolgaid, de egy valakire közben figyelj oda. Ő veszélyt hordoz magában rád nézve.

A hét második felében egy mély és intenzív beszélgetés vár rád egy súlyos, talán titokzatos témában. A teher, amit ez a beszélgetés rád rak, nem fogja könnyebbé tenni a lelkedet, de szerencsére lesz rá lehetőség, hogy mindezt megoszd valakivel, vagy akár teljesen meg is szabadulj tőle. Légy felelősségteljes ez ügyben, hiszen komoly sérülést is okozhatsz. >>> Hat csillagjegy, mely gazdagodhat idén tavasszal

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy sor olyan feladatra kellene koncentrálnod, amely bár nem kapcsolódik közvetlenül a középtávú terveidhez, mégis elengedhetetlenül fontos a zavartalan életed szempontjából. Igyekezz hát koncentrálni ezekben a napokban, nehogy egy apró hiba miatt végül szétcsússzon minden körülötted. Különösen arra ügyelj, hogy ne vállalj teljesíthetetlen dolgokat, neked is csak 24 órából áll egy nap.

A hétvége alkalmat ad számodra egy kis kikapcsolódásra, melynek során boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted majd magadat. Népszerűséged most nagyot nőhet és ha arra támad kedved, könnyedén ismerkedhetsz új emberekkel, de a meglévő kapcsolataidat is szorosabbá fűzheted. Ezek a napok egy váratlan szerencsével is szolgálhatnak számodra, mely főleg az üzleti, vagy a jogi ügyeidre lehet hatással. >>> Hat csillagjegy, mely gazdagodhat idén tavasszal

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.