Heti horoszkóp 2024. április 22. – április 28. – Ellenállás

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2024.04.20. 16:00

A Kosnak döntenie kell, hogy betart-e egy szabályt, a Mérlegnek egy találkozás váratlan izgalmat hozhat. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében az életed egy területén új szabályok korlátozhatnak, de ez nem biztos, hogy minden tekintetben elfogadható lesz számodra. El kell döntened, hogy akarsz-e, vagy tudsz-e megfelelni ezeknek, vagy más megoldások után kell nézned. Ha a döntésnek pénzügyi vonzata is van, ügyelj arra, hogy maradj meg a racionalitás határán belül.

A hét második felében kiemelten fogékony lehetsz a spiritualitás és a fantázia világa felé és figyelmed könnyen fordulhat felfedezetlen titkok és rejtélyek irányába. Értékes segítséged lehet ebben a meditáció, az álmok és egy partner, aki támogatóan mutatja számodra az utat. Ezekben a napokban különösen nyitott lehetsz a művészetekre, ezen belül is a filmekre és a zenére. >>> A többi aktuális horoszkóp erre van

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy szokatlan hír, vagy esemény teheti izgalmassá a mindennapokat és ahhoz, hogy megfelelően reagálj erre, szükséged lehet némi kreativitásra is. Légy nyitott az alternatív megoldásokra és az újdonságra, de ne akarj olyasmit is bevállalni, amely nagyon távol repít a komfortzónádtól.

A hét második felében rendkívül intuitív leszel, ami lehetőséget ad arra, hogy a körülötted lévőknek még a gondolatait is kitaláld. Használd ezt a képességedet, ha valakinek a kedvében akarsz járni, vagy ha jobb teljesítményt szeretnél elérni, ezzel szerezve előnyöket a munkahelyeden, vagy akár a magánéletben. Most egyből tudni fogod, milyen helyzetben mit tegyél, vagy mit mondj. Ideális helyzet arra, hogy lépj egyet előre. >>> A többi aktuális horoszkóp erre van

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.